Za poroko

moja SKRINA ni namenjena le tistim, z otroki. V zagati glede darila smo pogosto tudi ob drugih lepih dogodkih v življenju, kot je poroka.

 

Takrat SKRINO preimenujemo v najina SKRINA in je idealno darilo za to priložnost, saj je:

  • (p)osebno in namensko,
  • unikatno in naravno,
  • personalizirano,
  • nosi čudovito zgodbo,
  • je uporabno v skupnem domu novoporočencev,
  • in nadvse primerna za hrambo:

– skupnih spominov zaljubljencev,

– manjših dragocenosti oz. daril od svatov,

– voščil in ostalih daril v kuvertah,

– spominkov s poroke (dekoracija s torte, delčki sedežnega reda …),

– poročnega albuma ipd.

 

Tako darilo je osebno, posebno, naravno in namenjeno točno določeni osebi. V SKRINO pa nato le še dodate delček sebe ali pa skupinsko darilo vseh bližnjih ob tej priliki.

moja SKRINA je izdelana po meri. To pomeni, da sporočite, kaj bi želeli, da je na njej napisano ali izrisano, in to bo na vaši SKRINI.

Izberete lahko barvo ročajev (črna ali srebrna) in ključavnic (srebrna ali rustikalna), po naročilu vam priložimo tudi ročno pleteno blazino za sedenje. Dogovorimo se o roku izdelave in dostavi ter vse ostale podrobnosti.

moja SKRINA je izdelana iz 100 % slovenskega smrekovega lesa. Je bele barve in kot takšna čudovito popestri moderen prostor ali takega, v starinskem slogu. Pobarvana oz. zaščitena je s posebno naravno lazuro, ki obenem omogoča vidnost in otipljivost letnic lesa. Katera od SKRIN bo morda kazala tudi svoje lepotne pike – grče. Kar vse kaže na njen naravni videz in lepoto.

Zaradi premišljene izdelave in teh dodatkov jo imate lahko v hodniku, spalnici ali bivalnem prostoru, saj se lahko uporablja kot funkcijski kos pohištva.

moji SKRINI lahko po naročilu dodamo ročno pleteno blazino. Na ta način lahko npr. služi kot klop v hodniku, lahko je občasno dodatno sedišče, če kupite steklo v njenih merah, pa jo lahko uporabljate kot klubsko mizico. 

Naročite svojo SKRINO >>